• Schrijfcoaching
    Jij schrijft, Triple coacht
    Jij vertelt, Triple schrijft (ghostwriting)
  • Redactie & Correctie
    Jouw boek, webtekst of artikel, zoals jij het graag wilt
  •  Vertalingen
     Inspirerende boeken en teksten (Eng-Ned)

    De Triple:

     Dichtbij – Jouw tekst: herkenbaar en met gevoel

     Inspirerend – Woorden die je doen nadenken

     Raak – Altijd een schot in de roos

pijl

Jouw verhaal met God in een boek?

Ken je dat? Je verlangt er al jaren naar om een boek te schrijven over jouw leven of over iets wat je hebt beleefd met God. Maar hoe begin je? En wat als je niet zo goed kunt schrijven?

Graag wil ik je helpen jouw droom waar te maken om een boek te schrijven. We gaan samen op weg om jouw verhaal uit te geven en te verspreiden. Je investeert in je eigen boek en daarna verdien je de investering terug door de aantrekkelijke verkoopmogelijkheden en royalty’s.

 Stuur me een e-mail en ik informeer je over alle mogelijkheden, kansen en kosten: info@tripleboeken.nl

Aanbevelingen

Theo heeft mij geholpen bij het redigeren en corrigeren van mijn beide boeken. Theo heeft een nuchtere, kritische en scherpe kijk op teksten.
Zowel inhoudelijk als technisch heeft hij mijn boeken dusdanig onder handen genomen dat er een prachtig resultaat is ontstaan. Het is best spannend om je manuscript uit handen te geven maar ik heb de samenwerking met Theo vooral als heel prettig ervaren. Hij onderbouwt zijn adviezen en opmerkingen en zijn gevoel voor humor klinkt hierin door.

Theo heeft oog voor jouw persoonlijke wensen en alles is bespreekbaar.
Mijn tweede boek, Adem in, adem uit, is bij Triple Boeken uitgegeven en ook in het tot stand komen van de opmaak (lay out) van het boek was alle ruimte voor persoonlijke inbreng. Ik ben zeer tevreden over het proces en het resultaat en beveel Theo van harte bij jou aan als je van jouw tekst een succes wilt maken!

Judith Stoker