Over Triple

Welkom bij Triple Boeken. Triple is een Engels woord. Het betekent: drievoudig. De uitgaven van Triple boeken hebben ook een drievoudig doel. Ze komen dichtbij je, vormen een inspiratie voor je leven en treffen doel. Oftewel: DICHTBIJ – INSPIREREND – RAAK!

In het logo zie je een dartpijl. Bij darten richt de speler zich allereerst op de triple 20, het vakje met het hoogste aantal punten. Met één worp haal je dus drie keer het aantal punten. Dat geldt ook voor de boeken van Triple. Het is één boek, maar bereikt drie doelen. Het komt dichtbij, het inspireert je en het is raak!

Onze Locatie

Met een locatie in het prachtige Aalten

Kleine Maote 28
7123 CR Aalten

06-37441552
www.tripleboeken.nl

Over Theo

Mijn naam is Theo Veldhuis (1976) en het is mijn droom om teksten en boeken  te publiceren die dichtbij, inspirerend en raak zijn. Als uitgever en redacteur werkte ik vanaf 2002 voor HerstelTeam, DPM Nederland en Stichting Vrij Zijn. Sinds april 2017 ben ik in dienst als uitgever/redacteur bij Gideon Boeken in Hoornaar.

 In 2016 startte ik met Triple Boeken, een uitgeverij die boeken uitgeeft om lezers te raken met de veelkleurigheid van een leven met God. De boeken van Triple staan bekend om de professionele vormgeving en drukkwaliteit en hebben altijd als doel je te helpen bij je leven als volgeling van Jezus in de wereld van nu.