Auteurs

Gera Folkers

Gera Folkers (1962) heeft jaren als casus regisseur gewerkt onder straatprostituees en in multi-problem gezinnen.
Daarnaast schreef zij columns en trad ze op met haar eigen theaterproductie Chera Theatraal. Gera woont samen met haar echtgenoot Jan in Groningen.

Anne Norvan

Anne Norvan is een pseudoniem van Ien Ramp (1959), een dankbare en zorgzame vrouw met een vreugdevol hart. Ze woont samen met haar hond in een gezellig en kleurrijk appartement in Dordrecht.
Iens motto is: Heb het leven lief! Eerder schreef ze het autobiografisch boek ‘De reden dat ik zing’.

Marloes Jedidja Aben

Marloes Jedidja Aben (1967) is getrouwd met Frank en samen hebben ze twee kinderen.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, is ze uiteindelijk bij een kinderopvang terecht gekomen. Dat werk vindt Marloes geweldig en ze werkt met veel plezier.

Liz Berghuis

Liz Berghuis (1948) is getrouwd met Antonio. Samen hebben ze negen kinderen en inmiddels negentien kleinkinderen.

Zestien jaar lang runde ze haar eigen praktijk en doceerde Sociaal Psychische Problematiek (SPP) aan de politieacademie. Ze geeft nog altijd workshops en lezingen over geestelijk lijden en de mogelijkheden tot herstel.

Hillie Nooitgedagt

Hillie Nooitgedagt is de jongste van een groot gezin waar ze Gods Woord met de paplepel ingegoten kreeg. Van jongs af aan heeft zij het verlangen om door te geven wat ze van God heeft ontvangen. Dit doet ze als ZZP-er in haar werk als journalist en schrijver, maar ook in diverse vormen van vrijwilligerswerk.

Zij wil het leven en de openbaring van Gods liefde zichtbaar maken.

Marijke Koers

Als spreker, auteur en communicatieadviseur brengt Marijke Koers-van Genderen (1981) haar passie voor God en wat Hij doet graag met enthousiasme over. Ruim achttien jaar werkte ze bij De Hoop en zag ze vele gebroken levens tot herstel komen. Sinds kort werkt ze als communicatieadviseur van Alpha Nederland en ze is getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Joyce de Jongh

Al sinds ze een meisje was, droomde Joyce de Jongh (1971) ervan schrijfster te worden.

Naast haar werk als freelance redacteur en als communicatiemedewerker bij Derek Prince Ministries maakte ze die droom waar door verschillende boeken te schrijven, waaronder ‘De Bijbel op tafel’ en ‘In de kruising (over voetbal en Jezus volgen). Ze is getrouwd en moeder van twee tienerzoons.

Ineke Marsman-Polhuijs

Ineke Marsman-Polhuijs (1978) is getrouwd en moeder van vijf kinderen van wie ze er vier nog hier op aarde heeft. Ze is neerlandicus, aanbiddingsleider, singer songwriter, blogger, auteur en boekvertaler.

Haar passies zijn zingen en muziek maken, studeren, mensen verder helpen en tijd doorbrengen met God. Eerder schreef ze het Bijbelstudieboekje Zichtbaar, de lessen van Daniël.

Judith Stoker

Judith Stoker (1974) is getrouwd met Jan Willem en samen runnen zij een gezinshuis waar ze kinderen met complexe problematiek een veilige plek bieden.

Naast gezinshuisouder is Judith psychosociaal therapeut en begeleidt ze mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Judith is tevens auteur van ‘Tranen in mijn koffie’ (2013), ‘Adem in Adem uit’ (2016) en ‘Doorleven – omgaan met verlies en rouw’ (2019). Ook stelde ze ‘Rouwkost’ samen, 150 kaartjes vol troost, bemoediging en wijze adviezen voor mensen die rouwen om een geliefde. www.judithstoker.nl

Walter Hobelman

Walter Hobelman (1965) is journalist, redacteur en spreker. Hij woont met zijn vrouw in het Achterhoekse Gendringen. Samen hebben ze vier kinderen.

www.schrijvenendoen.nl

Lies Boven-Boonstra

Lies Boven (1949) is getrouwd met Harm. Uit haar huwelijk werden een zoon en een dochter geboren. De zoon trouwde. Zijn vrouw en hij kregen twee dochters. Jarenlang werkte ze als administratief medewerkster. Tijdens haar huwelijk heeft ze gewerkt als verkoopster in een grote meubelzaak. Ze is vooral een mensenmens. Daarom heeft ze pastorale cursussen gevolgd, waardoor ze zichzelf leerde kennen en anderen kon helpen.

Roelof Ham

Roelof Ham (1977) is een geboren en getogen noorderling. Toen door een erfelijke hartspierziekte zijn leven veranderde, waagde Roelof de sprong en schreef hij dit debuut.

Roelof is getrouwd met Deborah, heeft twee tienerkinderen en is voorganger van de Baptistengemeente in Delfzijl. Daarnaast schrijft hij artikelen voor bladen en websites en heeft hij een YouTube-kanaal ‘De dominee spreekt’.

Sylvester Rozema

Sylvester Rozema (1968) is getrouwd met Ina en woonachtig in Zelhem.

Hij geeft christelijke leefstijleducatie door middel van workshops en trainingen.

Koert Koster

Koert Koster (Hoogeveen, 1973) studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam.

Hij is getrouwd met Marleen. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Giessenburg. Koert schreef diverse theologisch-pastorale boeken. www.koertkoster.nl

Janine Lemans

Janine is een gepassioneerde, bedachtzame, (eigen)wijze, fijngevoelige, doelgerichte en kleurrijke vrouw. In 2013 verscheen haar autobiografie ‘Gefeliciteerd met jezelf’ en in 2017 brachten Janine en Bram hun cd ‘Kwetsbaar’ uit.

Anja Helmink

Anja is getrouwd met Arie en samen hebben ze drie volwassen kinderen. Naast auteur is Anja in het dagelijks leven juf, doet ze vrijwilligerswerk en schildert ze heerlijk vanuit haar hart op liefst zo groot mogelijke doeken.

Anton Burger

Anton Burger (1964) is al vele jaren gelukkig getrouwd met Heidy. Ze hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. Daarnaast hebben ze twee pleegkinderen, waarvan er één bij God de Vader is. Anton en Heidy wonen in Sleeuwijk.

Monique van der Dongen

Monique van den Dongen (1969) is getrouwd met Marco. Ze adopteerden twee biologische zusjes uit Colombia. Monique werkt met veel toewijding in de zorg voor mensen met dementie. Daarnaast is ze vrijwilliger bij patiëntenvervoer in het ziekenhuis.